ACTIE!

Bestel snel je fiets want op is op.

“Als student begint jouw onvergetelijke tijd in Utrecht bij een betrouwbare fiets, en bovenal bij een betrouwbare fietsenwinkel. Bij 030 Fietsen begrijpen we dat maar al te goed. Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk een fiets is voor een student in Utrecht. Daarom staan wij 7 dagen per week klaar om onze klanten te helpen met fietsen. 

Onze topkwaliteit fietsen zijn de perfecte manier om je door de stad te verplaatsen. Of je nu kiest voor een terugtrapfiets of een versnellingsfiets, elk model wordt geleverd met een slot, verlichting en garantie. Bovendien zijn onze fietsen nu tijdelijk afgeprijsd voor de UIT-week. Onze terugtrapfietsen zijn van €165,- naar €135,- afgeprijsd en onze versnellingsfietsen van €225,- naar €165,-.

Maar er is meer! Als je alleen een fiets nodig hebt voor de UIT-week, dan kun je bij ons een fiets huren voor de hele week, inclusief kettingslot. Zo zorgen wij ervoor dat je de perfecte fiets hebt voor een onvergetelijke UIT-week.

Bestel nu tijdens onze UIT-week Actie en ontvang niet alleen de beste fiets, maar ook nog eens 3 maanden garantie op jouw aankoop. Want bij 030 Fietsen willen ervoor zorgen dat jouw studententijd in Utrecht begint met de beste fiets en de beste service. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en maak jouw studententijd onvergetelijk met 030 Fietsen!“