Home   ›   Nieuwe fietsen

Nieuwe fietsen bij 030 Fietsen

Je vindt bij 030 Fietsen een breed aanbod moderne (elektrische) fietsen van verschillende merken. We helpen je graag met het uitzoeken van een nieuwe fiets waar je jaren plezier van gaat hebben.

Nieuwe fiets kopen bij 030 Fietsen

Op zoek naar een nieuwe fiets? Bij 030 Fietsen helpen we je graag het type uit te zoeken dat bij je past. De wereld van fietsen is altijd in beweging. Je hebt vele opties bij het uitkiezen van jouw nieuwe fiets. We bieden fietsen aan van een aantal verschillende kwalitatieve merken en kunnen je altijd adviseren over het type en het merk dat het beste aansluit op je wensen. De fietsen zijn direct goed afgesteld, daar helpen we natuurlijk bij; je kunt er direct mee vertrekken.

Trek fietsen kopen

030 Fietsen is erkend dealer in Trek-fietsen. Trek is een fietsenmerk met een breed aanbod aan kwalitatief hoogwaardige fietsen. Van high-end elektrische fietsen met Bosch-middenmotor (met 500Wh-accu) tot kwalitatieve en betaalbare stadsfietsen. Iedere fiets van Trek is gebouwd om lang mee te gaan, rit na rit, jaar in jaar uit. Natuurlijk kunnen we ook adviseren over de meest geschikte Trek-fiets die aansluit op jouw wensen.

Elektrische fietsen

Een elektrische fiets of e-bike biedt trapondersteuning. Deze fietsen maken het gemakkelijk om grote afstanden af te leggen in kortere tijd. Ook kun je hiermee gemakkelijk tegen de wind in fietsen, heuvels opkomen of snelheid maken zonder dat het je moeite kost. Een elektrische fiets of e-bike maakt iedere rit tot een groot plezier.

Bij een e-bike zijn er veel afwegingen die je moet maken, zoals hoeveel trapondersteuning je wenst, de capaciteit van de batterij en in hoeverre de batterij weggewerkt zit in het frame. Ook hierbij adviseren we je graag.

Service en garantie

Bij aankoop van een nieuwe fiets krijg je een gratis servicepakket t.w.v. 150 euro. Je kunt de fiets zo tijdig kosteloos laten onderhouden zodat er geen problemen kunnen ontstaan. Ook kan de fiets bijgesteld worden, indien nodig. Iedere fiets wordt geleverd met minimaal twee jaar garantie.

Kom langs in de winkel of neem nu contact met ons op!

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 – 18:00

Zaterdag
10:00 – 18:00

Zondag
11:00 – 18:00

Contactgegevens

030 Fietsen
+31 6 43 48 51 50
info@030-fietsen.nl