Home   ›   Service en reparatie

Service en reparatie

Het overkomt iedereen weleens: een defect aan de fiets, waardoor je ineens langs de kant van de weg staat. 030 Fietsen helpt graag de fiets te repareren en onderhoud uit te voeren. Vele reparaties zijn binnen 24 uur uit te voeren, zodat je jouw fiets snel weer kunt gebruiken.

Reparatieservice bij 030 Fietsen

We helpen bij alle soorten reparaties, grote en kleine. Van een band plakken of remkabel vervangen tot defecten in het frame of wiel herstellen. We zijn ervaren in het repareren van fietsen van alle merken. Hierbij knappen we zowel reguliere als elektrische fietsen op.

Je kunt je fiets altijd naar ons toe brengen om te repareren. We laten je van tevoren weten wanneer je de fiets weer gerepareerd op kunt halen. Bij een grote reparatie is het nuttig om vooraf een afspraak te maken. Dan weet je zeker dat je snel terecht kunt en de fiets weer in goede staat is.

Een kleine reparatie kunnen we binnen het uur uitvoeren, soms (afhankelijk van drukte) terwijl je even wacht. De meeste grote reparaties voeren we binnen 24 uur uit. Je kunt hierbij altijd gebruikmaken van een leenfiets.

Periodiek onderhoud laten uitvoeren

Het is na het aanschaffen van een nieuwe fiets of wanneer je veelvuldig gebruikmaakt van je fiets nodig om regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Tijdens een onderhoudsbeurt lopen we de gehele fiets na en knappen we deze weer op. Zo weet je zeker dat jouw fiets in goede conditie blijft en dat je niet onverhoopt stil komt te staan.

Neem contact op om jouw reparatie te plannen!

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 – 18:00

Zaterdag
10:00 – 18:00

Zondag
11:00 – 18:00

Contactgegevens

030 Fietsen
+31 6 43 48 51 50
info@030-fietsen.nl