Home   ›   Verhuur fietsen

Fietsverhuur bij 030 Fietsen

Voor het huren van fietsen, zowel reguliere (stads)fietsen als bakfietsen, ben je bij 030 Fietsen aan het juiste adres. Het huren van een fiets is mogelijk voor korte tijd of langere periodes. Je betaalt een vast bedrag per uur of per dag, afhankelijk van het type fiets en periode van huur

Normale (stads)fietsen met versnellingen: € 10,00 per dag

bakfietsen verhuur: 25 per dag

Huur jouw fiets bij 030 Fietsen

Op bezoek in Utrecht of geen eigen fiets? We helpen je graag aan een fiets die je tijdelijk kunt gebruiken. De stad is op de fiets gemakkelijk te verkennen en met een huurfiets kun je een prachtige tocht maken in de omgeving. Wanneer je graag een fiets wilt huren voor langere tijd, kun je het beste vooraf contact opnemen. fietsen en stadsfietsen huren

030 Fietsen heeft een ruim assortiment van beschikbare huurfietsen. Je kunt zowel stadsfietsen als bakfietsen huren voor een periode naar wens. Heb je specifieke wensen voor een bepaald type fiets? De beschikbaarheid van specifieke fietsen hangt af van de drukte. Neem contact op om de beschikbaarheid te controleren en fietsen te reserveren.

Trek-fietsen huren

030 Fietsen biedt huurfietsen aan van het merk Trek, een van de grootste fietsenmerken op de markt. Trek-fietsen hebben een sportief uiterlijk en zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in en om de stad.

Fietsverhuur voor groepen

Het ook mogelijk meerdere fietsen tegelijk te huren, die we naar wens ook op locatie kunnen leveren. Neem contact op om naar de mogelijkheden te informeren!

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 – 18:00

Zaterdag
10:00 – 18:00

Zondag
11:00 – 18:00

Contactgegevens

030 Fietsen
+31 6 43 48 51 50
info@030-fietsen.nl