Home   ›   Over ons

Altijd onderweg met 030 Fietsen

030 Fietsen is fietsenmaker en -handelaar in het hartje van Utrecht. Je kunt bij ons terecht voor al je wensen op het gebied van fietsverkoop, inkoop, onderhoud en reparatie. Met meer dan 1000 vierkante meter aan fietsen kunnen we altijd in je wensen voldoen.

In het assortiment vind je veel gloednieuwe fietsen van hoge kwaliteit. We kunnen altijd adviseren over de keuze die het beste bij jou past. Daarnaast kun je bij ons terecht voor reparatie, onderhoud en verhuur van fietsen.

Tweedehands fietsen

We staan bekend om het uitgebreide assortiment tweedehands fietsen. Op ieder moment hebben we minstens 500 fietsen rijklaar in het assortiment. We bieden verschillende fietsen aan, zowel stadsfietsen als elektrische fietsen: je hebt al een rijklare fiets vanaf 75 euro!

Ervaren fietsenspecialist

Bij 030 Fietsen hebben we meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van fietsenverkoop en -inkoop. Reparaties en onderhoud kunnen we dus goed uitvoeren, zodat je snel weer ongestoord van je fiets gebruik kunt maken. Ook hebben we een groot netwerk opgebouwd in de fietsbranche. Dit betekent dat we een fiets die misschien niet in ons assortiment zit (ja, zelfs dat kan gebeuren!) tóch voor je kunnen bemachtigen. Geen vraag is voor ons te gek.

Kom langs in onze winkel of neem bij vragen direct contact met ons op!

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 – 18:00

Zaterdag
10:00 – 18:00

Zondag
11:00 – 18:00

Contactgegevens

030 Fietsen
+31 6 43 48 51 50
info@030-fietsen.nl