Home   ›   Tweedehands fietsen bij 030 Fietsen

Tweedehands fietsen bij 030 Fietsen

In het aanbod van 030 Fietsen staan altijd minstens 500 rijklare fietsen voor je klaar. We hebben hier fietsen van alle merken. Er zijn daarbij fietsen in verschillende prijsklassen te krijgen. Je hebt al een rijklare fiets vanaf 75 euro!

Aanbod tweedehands fietsen

Het aanbod tweedehands fietsen verandert geregeld. We bieden hierbij fietsen aan van alle grote en kwalitatieve fietsenmerken, zoals Cortina, BSP, Gazelle, Batavus, Sparta, KOGA en Trek. We bieden daarbij verschillende types aan, zoals tweedehands herenfietsen, tweedehands damesfietsen, omafietsen en kinderfietsen.

Tweedehands elektrische fietsen

In ons aanbod tweedehands fietsen vind je ook elektrische fietsen, ook wel e-bikes genoemd. Deze fietsen bieden trapondersteuning om gemakkelijk lange afstanden af te leggen. We verkopen uit ons assortiment tweedehands fietsen ook tweedehands rijklare elektrische fietsen in uitstekende staat, mét garantie.

Garantie tweedehands fiets

We leveren de fietsen altijd rijklaar. Dit houdt onder andere in dat de banden in orde zijn, de verlichting het doet en de fiets is voorzien van goede remmen en een bel. Met andere woorden: je kunt er direct zonder problemen op vertrekken. Dit geldt voor alle fietsen die in het tweedehands aanbod zitten.

Daarnaast bieden we op alle fietsen minimaal 1 maand BOVAG-garantie. Het is afhankelijk van welk type fiets je uitkiest, hoeveel garantie erop zit. Vraag in de winkel vooral naar onze voorwaarden.

Inkoop tweedehands fietsen

Als dealer in tweedehands fietsen zijn we altijd geïnteresseerd in nieuwe partijen. Heb je een partij gebruikte fietsen, dan kopen we deze graag op. We knappen de gebruikte fietsen op en verkopen ze in onze winkel. Geen partij is voor ons te groot of te klein.

Neem contact op voor meer informatie of bezoek de winkel om het assortiment te bewonderen!

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 – 18:00

Zaterdag
10:00 – 18:00

Zondag
11:00 – 18:00

Contactgegevens

030 Fietsen
+31 6 43 48 51 50
info@030-fietsen.nl